Boek uw strandvakantie via PeOos.eu, veilige betaling en ruime keuze in vakantiewoningen

Inspiratie voor je postkaart

Even geen idee wat je op je kaart kan schrijven? Hier wat ideeën ter inspiratie voor elke leuke kaart  die we aanbieden. 

Gebruik je kaarten voor postcrossing. Doe hier alvast inspiratie op voor je bericht aan je ontvanger van jou originele postkaart. 

 

Heb je geen idee wat postcrossing eigenlijk is? Lees de blog of kijk eens op de site van postcrossing

 

 

Beach chairs in the wind: Beschrijf jou strandavonturen op deze kaart en jouw  mooiste vakantieherinnering. Verlang jij met deze postkaart alweer naar het strand.

 

Black tulip: Deze bijzondere tulp met zijn diepdonkere kleur is een speciale kaart om aan iemand te sturen. Beschrijf wat uw gevoel bij het seizoen is.

 

Lighthouse light up: De vuurtoren prachtig belicht. Een hele bijzondere kaart om te sturen voor alle vuurtoren liefhebbers. Aan welke kustplaats heb jij mooie herinneringen?  Maak je ontvanger blij met dit favoriete onderwerp om te sturen.

 

Cocktail: Een heerlijke cocktail op een zinderende hete dag. Beschrijf jou favoriete cocktail op deze kaart en laat je ontvanger jouw favoriete drankje ook proeven! Stuur deze kaart en laat de ander glimlachen bij ontvangst.

 

Shadows: Beschrijf uw mooist herinnering op deze kaart. Waaraan denkt u als eerste met plezier aan terug? Deze bijzondere kaart valt op tussen alle andere kaarten met zijn unieke afbeelding.

 

Yellow tulips in flowerfield: Stuur het ultieme lente gevoel met deze kleurige kaart met tulpen.

 

Sunset with beach chair: Een kaart met de schitterende kleurscharkeringen van de ondergaande zon op het strand. Een postkaart met het strand en de zonsondergang is een populair onderwerp om te versturen. Laat de ontvanger wegdromen met deze kaart en beschrijf jou belevenissen.   

 

White bicycle: het vervoersmiddel van de gemiddelde Nederlander.  De lanen in de paden op, fietsend over onze vele fietspaden kom je in Nederland op zo veel mooie plekken. Beschrijf jou mooiste fietstour en waarvan jij genoten hebt op deze leuke kaart. Maak je ontvanger blij met dit favoriete Nederlandse onderwerp om te sturen. 

 

Lost and found tree: Ben jij al eens iets kwijtgeraakt maar op spectaculaire wijze weer terug gevonden? Deze super leuke kaart nodigt uit om jouw belevenis te beschrijven en de ontvanger een te gekke kaart te sturen.

 

Lighthouse through the branches: Het lichtbaken aan de kust. De vuurtoren is een veel gevraagde postkaart. Deze mooie compositie laat je toch wegdromen, denkend aan de zee en het strand…..Beschrijf jou lichtbaken in het leven en waar jij bent geweest. Een aanwinst voor de ontvanger om te ontvangen.